Total view mirror

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€10.00
Sasi:
Ju prezentojmë produktin Total view mirror, e cila ndihmon që të shihni edhe gjësendet më të vogla duke filluar nga kafshët e deri në top.

Specifika:
➙Përshtatet në çdo prodhim ose model të pasqyrës anësore
➙Instalohet në pak sekonda
➙Rrotullohet dhe përshtatet për shikueshmëri më të mirë
➙Qëndrueshmëri e garantuar me ngjitës
Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.