SPREJ PËR DEPILIM

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€10.00
Sasi:

SPREJ PËR DEPILIM

Përdorimi:
Aplikoni në vendin që dëshironi të depiloheni dhe lereni të qëndroj rreth 4-5 minuta pastaj e largoni me një picet ose ujë.

Kemi dy lloje sprej
Sprej pink per femra
Sprej blue per meshkuj

Çmimi: 10€ 

Tramsporti Falas 

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.