Shirit me drite te bardhe 5 metra per dekorime te ndryshme

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€15.00
Sasi:

Specifikat:

 • LED Chip: SMD 3528
 • View angle: 120°
 • Gjatesia: 5000mm
 • Trashesia: 8mm
 • Input Voltage: 12V DC
 • Power: 2A 24W
 • Ngjites

Përdorimi:

Ka përdorim të gjerë në dekorime të ndryshme Eksterier dhe Interier sikurse në shtepi, hotele, klube, qëndra tregtare, vetura etj...

 

 

Transporti i Produkteve
 • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
 • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
 • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
 • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.