Radio për veture

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€15.00
Modeli:
Sasi:
  • Radio me USB/SD CARD 15 €
  • Radio me Bluetooth/Usb/Sdcard 19.99 €
Porosit ne Viber \ WhatsApp +383 049 718 614 ose dergo mesazh ne faqe
Bëni udhëtimin tuaj të paharruar duke dëgjuar muzikën tuaj të preferuar!
Specifika:
  1. Ka vendin për Usb,Sd Card dhe Aux
  2. Telekomandë 
  3. Orë digjitale 
  4. CD nuk ka
Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.