Q18 Smartwatch- Orë e menqur

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€25.00
Sasi:

Specifikat:

 • Sim kartel
 • Sd Cart
 • Thirrje dhe SMS
 • Njoftimet e Facebook dhe Whatsapp
 • Pedometer
 • Anti Lost (Alarm nese largohet telefoni nga ora)
 • Bluetooth

 

Transporti i Produkteve
 • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
 • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
 • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
 • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.