Powerbank - Bateri

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€20.00 €25.00
Modeli:
Sasi:

Powerbank - Mbushës i telefonit

Fjala e fundit e teknologjis fotroll dhe mbushës i telefonit.

Për Iphone 5,5c,5s,6,6s,7,7+

Për Samsung S8 dhe S8+

Kapaciteti 3800mAh

 

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.