Për flok të thinjura

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€10.00
Lloji:
Sasi:

Riktheje Flokun natyral
Restoria Discreet per floke pa thinja
100% EFIKAS
150 ML 10 euro
250 ML 14 euro
Transporti falas deri ne adresen tuaj.

Përfitimet:
- Rikthe ngjyrën e flokëve tuaja (Largo thinjat)
- Vepron me përbërësit natyral të flokut, duke i kthyer thinjave ngjyrën origjinale.
- Parandalon dhe trajton problemet e zbokthit.
- E përshtatshme për çdo nuancë të flokut, si për meshkuj ashtu edhe për femra.

Përdorimi:
-Çdo ditë deri sa të arrijnë ngjyrën tuaj të dëshiruar (përafersishtë rreth 2 javë) dhe pastaj pasi e keni rikthyer ngjyren e përdorin një herë ose dy herë në javë për të mbijetuar ngjyrën tuaj të flokëve.

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.