Pastë e dhëmbëve Fenomenal

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€10.00
Sasi:

Pastë dhëmbësh 1 + 1 gratis

Është një produkt 100% Natyral Zbardhues i dhëmbëve.
Ajo i zbardhë dhëmbët,i shkëlqen dhëmbët,i forcon dhe ështe detoksifikues për gojën tuaj, produkti nuk përmban asnjë kimikat.
Produktin e aplikon në një furçë dhëmbësh nuk ka erë dhe është pa shije pluhur i zi dhe pastrohet goja butë për dy minuta

Çfarë përfitimesh ka produkti karbon ?
Zbardhon dhëmbët 100% ,
Parandalon rritjen e baktereve të dëmshme,
I largon plaget nga goja,
Largon gurt,
E largon erën e keqe.

Çmimi 10€ Euro
Transporti gratis ne tere Kosoven

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.