Mini Tastier i8+

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€15.00
Sasi:

Tastature me Wifi per paisje te ndryshme

Funksjonon me:
Android Box
Laptop
TV
Tablet etj...

 

Features :

-92 keys, 2.4GHz wireless Keyboard with Touchpad.

-Touchpad DPI adjustable functions.

-Built-in high sensitive multi- touchpad with 360-degree flip design.

-A new broken in classic Rii Mini i8+ -- new LED backlit function, you can use it in black with LED light.

-Mini QWERTY keyboard with multimedia control keys and PC gaming keys.

-Auto sleep and wake mode.

-The Ergonomically handheld design is easy to carry and operate.

-Build-in rechargable Li-ion battery that has longer standby time.

 

Specifikat:

- Operating range: 15 meters(MAX), without signal disturbance and no direction limit.

-Operational voltage: 3.3V

-Charge Voltage: 4.4V ~ 5.25V

-Modulation: GFSK

-Layout: US

-TX Power: less than +5dBm

-Frequency tolerance: +/-30ppm

-Power consumption: 55mA(on), 1mA(sleep)

-Battery Type: Built-in lithium-ion battery

-Notice: After 3 minutes without any operating will into sleep mode, press any key about 1s to wake up.

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.