Masazh me Terapi Magnetike për Qafë

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€12.00
Sasi:

Rrip magnetik për qafë, Shërben për qetësimin e muskujve të qafes, mund të përdoret edhe nga personat të cilët kanë dhëmbje të kokës, persona që vuajnë nga migrena apo sëmundje të ngjashme. Nuk eshte me rryme apo bateri, Ka magnet brenda rrypit qe krijojne vale magnetike qe sherbejne per sherim.

 

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.