Makine depilimi Sonic Groom 5 në 1 për meshkuj

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€15.00
Sasi:
Makine depilimi Sonic Groom 5 në 1 për meshkuj
I vetmi produkt që ju duhet për një pamje të përkryer

Specifika/:
→Mund të përdoret në gjithë trupin,për trup, flokë,qafë, kufizime dhe mjekërr dhe është e sigurtë për të gjitha llojet e lëkurës.
→Teknologjia mikro-oscilluese heq qimet e padëshiruara me një hap,pa dhimbje dhe acarim të lëkurës/
→Mbushet me rrymë.
→Ndryshon pamjen tuaj në pak sekonda
Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.