Kufje me Bluetooth i7 TWS

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€15.00
Sasi:

Kufje me Bluetooth

Modeli i7 TWS 14.99€

✔️Specifikat
Paketim special
Kualitet i larte i zerit
Mban baterin deri ne 2-3 ore
Power Bank qe rimbush kufjet 3-4 here

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.