Kamer 4K Ultra HD WiFi Waterproof

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€72.00
Sasi:
Kamer 4K Ultra HD WiFi Waterproof

Video: 4K 24 fpd / 2.7K 30fps
1080p 60/30 fps(H.264)
720p 120/30 fps(H.264)

Super Wide Angle Lens:170 degree
Waterproof:Up to 30m
Wi-Fi:802.11 b/g/n
2-inch LCD
Multi-Language
Storage:Micro SDHC card (jo e perfshire)
Battery: 900mAh (1080p30 1.5 hours, 4K24/1080p60 50 mins)
Input/Output: Micro USB / HDMI
Dimensions: (L*W*H) 59.3*24.6*41.1mm
Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.