Fotroll 360* për iphone

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€7.00
Modeli:
Color:
Sasi:

Fotroll mbrojtëse për iphone

  • E mbron telefonin nga gervishtjet në të gjitha këndet sidomos kameren.
  • Është e hollë dhe përshtatet në menyrë përfekte në telefon.
  • Nuk e pengon prekjen në ekran.
Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.