Dhurate unike

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€20.00
Ngjyra:
Sasi:

 

Porosit dhuratë për të dhashurit tuaj.

Për raste si: Ditëlindje, Fejes, Pervjetore, Kujtim.

Dhurata është punë dore për tu punuar ajo nevojiten:

  • 20 - 25 Foto
  • 2 tekste (nuk janë të domosdoshme)

 

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.