Carbon Coco - Zbardhues i dhembeve

Carbon Coco
Në dispozicion: Ka sasi
€10.00 €15.00
Sasi:

Per nje Buzëqeshje te përkryer (pluhur për zbardhimin e dhëmbëve)

Zbardhon dhëmbët 100% ,
Parandalon rritjen e baktereve të dëmshme,
I largon plaget nga goja,
Largon gurt,
E largon erën e keqe.

Zbardhuesi i Dhëmbëve është alternativa e juaj për shendetin e gojes suaj, me përbërës të zgjedhur me kujdes të madh 100% natyral që në mënyrë të sigurtë i zbardhin dhëmbët tuaj, forcojnë smaltin e tyre, largojnë helmet nga goja juaj dhe mban frymen tuaj të freskët pa ndonje rrezik nga kimikatet apo aditivet.
Ky produkt ofron alternativë të natyrshme për të gjithë përdoruesit për të promovuar shëndetin e dhëmbëve dhe të mishit pa toksina, nuk përmban shtesa apo ngjyrë artificiale, është unike për pastrimin e dhembëve, mbajtjen e mishit të shëndoshë dhe ofron frymarrje të freskët.
Mënyra e Përdorimit:
Përdoreni 3 here ne jave dhe do të mahniteni me efektet natyrale për zbardhimin dhe heqjen e njollave në dhëmbët tuaj
.
Përbërësit janë tërësisht natyral dhe organik: Kokos , qymyr organik nga bamuja, ektstrakte organike mentoli dhe ekstrakte portokalli, etj.
Posta falas

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.