Çaj për dobësim

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€5.00
Sasia:
Sasi:


➞1 pako për vetëm 5.50€
➞2 pako për vetëm 7.50€
➞3 pako për vetëm 9.50€
➞4 pako për vetëm 11.50€
➞5 pako për vetëm 13.50€


TRANSPORTI FALAS

Çaj më i sukseshmi i Dobësimit gjatë vitit 2017..
Sasia 80gr - 1 pako - 100 % I GARANTUAR

Dobëson shpejt e shpejt sa qel e mshel syt për vetëm 9 ditë
(lexo rrëfime suksesi te koment)

Specifika:
➞ Dobëson me shpejtësi brenda 9dite.
➞ Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin).
➞ Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht.
➞ Largon rrezikun e Hemoroideve.
➞ Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps.
➞ Mbron trupin nga pranimi i acideve.
➞ Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut.
➞ Tret ushqimet me shpejtësi.
➞ Mban organizmin e ngopur.

PËRDORIMI:
Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet.

Shënim:
Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.

Porosit në mesazhe ose Whatsapp +38349718614
Paguaj vetëm pasi të pranoni porosinë.

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.