Porosit Android TV Box - Shiko TV Falas

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€35.00 €50.00
Modeli:
Sasi:

Android TV Box - Kanale Shqiptare Falas

Mundëson që të instaloni programe të cilat ofrojn TV Falas dhe të perdoret si kompjuter me pamje në ekranin e televizionit.

Specifikat:

Modeli 1

4K Ultra HD 

1 GB RAM 

8 GB ROM

64bit

Modeli 2

4K Ultra HD 

2 GB RAM 

16 GB ROM

64bit

 

 

 

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.