ABS Stimulator

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€15.00
Sasi:

Tonifikoni muskujt e barkut - 20 minuta në ditë
Paisja që gjithmonë keni dëshiruar të keni tani është më e thjeshtë seç e keni imagjinuar - ju mund të stërviteni në rehatinë e shtëpisë tuaj ose mund të ndiqni rutinën tuaj të fitnesit.

Kjo paisje tonifikuese me sistemin special EMS (stimulimi elektrik i muskujve) është e përshtatshme për femra dhe meshkuj.

Përdorni tonifikuesin Beauty Body Mobile Gym për:

  • Tonifikimin e muskujve të barkut 20 minuta në ditë.
  • Krijimin dhe fortësimin e muskujve të barkut.
  • Ndihmon ne dobesimin e barkut.
  • Arrini rezultate më të mira duke i kombinuar edhe me stërvitje shtesë.
  • Perdoret për masazh relaksues.
Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.