Qanta 3n1

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€19.99
Color:
Sasi:

SUPER OFERTE - Modeli më i ri i qantave

Modeli I fundit i çantave 3 në 1

Ju sjellim me zbritje nga 59.99€ setin 3 pjesesh në vetëm 19.99€

TRANSPORT FALAS

Për porosi na shkruani në mesazhe ose
(Viber & whatsapp) +383 49 718 614

Sasia shumë e limituar

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.