Paisje per fytyre

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€15.00 €20.00
Sasi:

Largoni pikat e zeze dhe çdo papasterti nga fytyra

 

100 % i garantuar

 

Specifika:

✔️Punon me rryme

✔️Pastron thellë fytyrën.

✔️I jep fytyrës shkëlqim 

✔️Shumë i lehtë në përdorim.

 

❗️Shenim: Produktet vijnë 100 % si në foto.

Nëse ju vjen ndryshe mos e pranoni porosinë.

Sasia eshte e limituar.

Paguaj pasi te pranoni porosine.

 

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.