Orë DW

DW
Në dispozicion: Ka sasi
€20.00
Ngjyra:
Sasi:

Model i ri shum i kerkuar, nuk shlyhet dhe është rezistente ndaj ujit 3ATM

Ngjyrat: 

Gold - Bardh

Gold - Zezë

Silver - Bardh

Silver - Zi

Rose Gold - Bardh

Rose Gold - Zi

E zezë

 

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.