Llamp Spirale me ngjyra të ndryshme

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€25.00 €45.00
Sasi:

Kjo llamp e dizajnuar në menyrë perfekte nuk do të punoj vetëm si drite e mire per shtēpin tuaj, por gjithashtu edhe si dekorim i bukur. 

Llampa përshtatet me çdo ambient si ato të mbrendshem dhe ato të jashte në shtepit tuaja, Hotele,Restorante,Kafene etj. 

Eshtë shumë e leht për tu instaluar dhe shumë praktike për tu përdorur.

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.