Buqet me lule te personalizuara

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€25.00
Sasi:

Buqeta është në form zemre 

Mund të shenohen tekste të ndryshme

Ne do ju kontaktojm pasi që ta beni porosin per tju pyetur rreth tekstit që duhet të vendoset.

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.