Smart Swab – Pajisje spirale për pastrim te veshët

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€7.00
Sasi:

Smart Swab është një pastrues i butë dhe spiral për veshët tuaj, kështu higjiena e veshëve tuaj do të jetë në nivelin më të lartë.

pastron bute dhe tërësisht veshët tuaj

pa shkaktuar dëme dhe dhimbje, kundrzi pambukët të zakonshme për veshët që janë të dëmshme për të përdorur

16 pajisje spirale që janë të lehta për t’u pastruar

një spirale e butë e sigurt e vendosur në fillim të shkurorëzimit të zgjuar shkon në një distancë të caktuar në zgavrën e veshit për të pastruar veshët pa u shkaktuar dhimbje, infeksione, dëgjim të dëmtuar dhe probleme shtesë.

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.