Paint Zoom

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€24.99
Sasi:

Paint Zoom 

Nga 59.99€ në vetëm 24.99€ 

TRANSPORTI FALAS

Me kompresorin Paint Zoom ju mund të ndiheni profesionist në lyerjen e ambienteve tuaja të brendshme ose të jashtme. 

Jashtëzakonisht kompakt për tu mbajtur në dorë, thjeshtë mbushni rezervuarin e pajisjes me ngjyrë, tërhiqni këmbëzën dhe filloni lyerjen.

  • Lyerje efiçiente në sipërfaqe të drejta, tavane, tulla, drunjë, beton apo çdo sipërfaqe tjetër
  • Me butonin për të ju përshtatur dorës
  • Jashtëzakonisht i lehtë në peshë & përdorim
  • Nuk benë rrëmujë dhe i lehtë për pastrim
  • Kurseni kohë, ngjyrë(Polikollor) dhe para
  • Motori me fuqi 650 Watt i jep fuqi të mjaftueshme të arrini ngjyrosjet e enderruara profesionale.

 

Rezervuar: rreth 800 ML

→Fuqia: P = 650 W

→Rrjedhja maksimale: rreth 200 ML / MIN

→Voltage: 230 ~ 240 volt 50/60 Hz

 

Shenim: Produktet vijnë 100 % si në foto.

Nëse ju vjen ndryshe mos e pranoni porosinë.

Paguaj vetëm pasi të pranoni porosinë.

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.