Fotroll Rezistente ndaj ujit

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€4.99
Sasia:
Sasi:

A jeni gati për deti? 🌊
Mbrojeni telefonin nga uji e rëra dhe merreni me vete ngado!

1 copë 4.99€
2 copa 6.99€
3 copa 9.99€

Shumë e përshtatshme edhe kur jeni në ujë, e ndjeshme në prekje, kështu që telefoni juaj do të funksionojë normal.

𝐏𝐨𝐫𝐨𝐬𝐢𝐭𝐞𝐧𝐢 𝐭𝐚𝐧𝐢!
Transporti falas nëpër Kosovë. Kurse për Shqipëri transporti kushton 3 euro.

E paguani pasi ta merrni produktin! .
.
❗️Ju sugjerojmë që para se ta përdorni herën e parë mbusheni me letër dhe futeni në ujë për t’u siguruar që gjithçka është në rregull.👍

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.