Drejtuese Profesionale për gishta

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€4.99
Sasi:

Drejtuese Profesionale per gishta


TRANSPORTI FALAS

Drejtuese profesioanle për gishtë.
Rezultat i garantuar!
E përshtatshme për të dy gjinitë.

Shenim: Produktet vijnë 100 % si në foto.
Nëse ju vjen ndryshe mos e pranoni porosinë.


Paguaj vetëm pasi të pranoni porosinë.

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.