Bazena për shtepi Intex

Intex
Në dispozicion: Ka sasi
€32.99
Modeli:
Sasi:

Dimensione të ndryshme të bazenave

Modeli 1: 183x51cm

Kapaciteti: 830 litra

Çmimi 32,99€

 

Modeli 2: 244x76cm 

Kapaciteti: 2419 litra

Çmimi 49,99€

 

Modeli 3: 305x77cm 

Kapaciteti: 3853 litra

Çmimi 81,99€

 

Modeli 4: 400x211cm 

Kapaciteti: 5700 litra

Çmimi 149,99€

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.