Aku Makita

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€29.90
Sasi:

-AKSION-

Pe vazhdojm prapë ofertën !

• Aku MAKITA 12 v ✅

Per vetëm 29.90€ 

Transporti falas për Kosovën 

Transporti 4€ për Shqipëri

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.