Mini vrasës i mickojave apo mizave

Te Vendi
Në dispozicion: Ka sasi
€5.99
Sasia:
Sasi:

Mini vrasës i mickojave apo mizave

 

1+1 GRATIS për vetëm 9.99€

TRANSPORTI FALAS

Ju prezentojmë mini vrasësin e mickojave apo mizave 

➞Ky vrasës i mushkonnjave me llambë Led tërheq insektet në një rrjet të ngarkuar me energji elektrike duke i shkatërruar ato shpejt dhe higjenikisht. 

➞Uva Ledd llambat lëshojnë rreze ultravjollcë për të terhequr mushkonja dhe insektet tjera me krahë

➞Ideale për përdorim të brendshëm 

➞Mund të përdoret si dritë natën.

 

❗️KUJDES

Pajisja nuk duhet të përdoret pranë ujit, gazit apo materialeve të tjera të ndezshme. 

 

100% origjinal si në foto

(nëse ju vjen ndryshe mundeni mos me pranu porosinë)

Paguaj vetëm pasi të pranoni porosinë.

Transporti i Produkteve
  • Transporti për të gjitha produktet tona është gratis.
  • Dërgesa mberrin në lokacion mbrenda 24 orëve.
  • Transporti bëhet nga partnerët tanë logjistik pra nga kompani postare private.
  • Ju lutemi mbani telefonat e hapur sepse posta do ju kontaktoj për dorzimin e porosisë
Garancioni

Secili produkt ka garancion 24 orësh dhe i cili mund të aplikohet duke e ndërruar produktin nëse produkti është në defekt ose produkti i pranuar nuk është sikur në përshkrimin e tij, Nëse një produkt ka garancion afatgjatë atëher ajo tregohet në përshkrimin e tij.